Tilbage til forsiden Bengtsen velvære logo

Behandlingen

Behandlingen

Information om behandlingen

Hvad er kranio-sakral terapi?

Kranio-sakral terapi er en blid og dybdegående behandlingsform. Formålet med den er at genoprette kroppens skævheder. Behandlingen sker ved meget lette tryk på hovedet, nakken, ryg og korsben. Under behandlingen vil man opleve afslappethed, varme og ro. I et opstartsforløb er det hensigtsmæssigt at behandle med 7-14 dages mellemrum, da kroppen arbejder videre selv.

Kranio sakral terapi logo

Chok-traume terapi

Chok-traume terapi er en lignende behandlingsform, som møder nerve- og bindevævet i kroppen. Den udnyttes specielt i et nervesystem, som er blevet overbelastet af forskellige stress faktorer og situationer.

Denne form for behandling er oplagt for personer, der har været i chok f.eks. i forbindelse med en ulykke eller andre traumatiserende situationer. Herudover fungerer den godt til personer med angst, depression og lignende.

Hvornår anvendes behandlingen?

Kranio-sakral & chok-traume terapi anvendes bl.a. til afhjælpning af følgende skavanker:

Menstruationssmerter

Depression

Koncentrationsbesvær

Træthed

Hovedpine

Nakkesmerter

Højt blodtryk

Rygsmerter

Maveproblemer

Og meget mere.

Billede 1 fra behandlingsrum
Billede 2 fra behandlingsrum

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen tilpasses hver enkelt klient og den vurderes fra gang til gang. I forbindelse med behandlingen kan man blive præsenteret for enkelte øvelser, da disse kan være med til at give et bedre resultat.

Nogle oplever bedring allerede efter deres første behandling, andre efter flere behandlinger. Det er meget individuelt og afhænger ofte af symptomerne.

Behandling af børn

Rigtig mange børn har god gavn af kranio-sakral terapi. Ganske få behandlinger kan gøre en betydelig forskel for barnets trivsel, velvære, selvværd og sociale kompetencer.

Mange babyer har ondt pga. skævheder og muskelspændinger efter fødslen. Det kan blive starten på en "ond spiral" med ammeproblemer, dårlig søvn, uro og fordøjelsesproblemer.

Back To Top